Persiapan Pernikahan Vol.2 : Review Catering dan Budget

Thursday, July 14, 2016

Sebelumnya kalian udah pada baca tulisanku tentang Persiapan Pernikahan Vol.1 kan? Tentang gimana aku bisa jadian, terus lanjut tunangan sampe akhirnya memutuskan untuk langsung menentukan tanggal pernikahan.

Persiapan Pernikahan Vol.2 : Review Catering dan Budget

Kemarin banyak yang langsung request budget. Well guys pada dasarnya hal awal yang harus kalian tentukan agar tau harus mempersiapkan berapa budgetnya adalah mau pake adat atau international? Mau di gedung, di rumah atau outdoor? Buat kalian yang lagi mempersiapkan pernikahan, simak terus ya sampe abis jangan bosan! hahaha.

Rin Bi-gyeol Yun Emulsion Review

Tuesday, July 05, 2016

Today I have another Korean skincare to review. Last review before long holiday! YEAY!!! It is Rin Bi-gyeol Yun Emulsion from Hansaeng Cosmetics. This is an anti-wrinkle and whitening product.

Rin Bi-gyeol Yun Emulsion Review

It has a secret recipe with all valuable herbal complex ingredients which have been collected in nature. The ingredients have been processed by 50-year-old traditional oriental medicine theories combined with modern science and as a highly functional oriental herbal care system. Let's see how it works on my skin!

Hwajin Cosmetics Yeblang Special A star Essence Review

Monday, July 04, 2016

There are so many anti-ageing products on the market and it makes us confused of which one is the best for our skin type! Don't you agree with me?

Hwajin Cosmetics Yeblang Special A star Essence Review

And now I'm going to share and give you a recommendation of a Korean anti-ageing skincare, Yeblang Special A star Essence by Hwejin Cosmetics. Lets see how it works!

Beige Stick Foundation in Light Pink Review

Sunday, July 03, 2016

I've been in love to review foundation lately and now I have another foundation to review and its very special. Why? Because this will be the first Korean foundation ever to review in this blog.

Beige Stick Foundation in Light Pink Review

Beige Chuu Stick Foundation comes in a stick-type foundation and available in 3 shades. Unfortunately I can't pick any shades that I want and the one that I received is number #402 - 21P in light pink. So let's see how it works on my typical Javanese skin tone hahaha.

Starry Light Eye Lashes & Eye Tape Review

Saturday, July 02, 2016

Hello, I'm coming back to you untuk mereview 2 products dari Starry Light by Stella Lee. Kedua produk ini adalah hal terpenting dalam dunia per-eye-makeup-an, yaitu bulu mata palsu dan eye tape.

Starry Light Eye Lashes & Eye Tape Review

Buat kalian yang memiliki kelopak mata kecil atau monolid sudah pasti nggak asing lagi sama yang namanya eye tape. Ya kan? Apalagi kalau kalian pecinta makeup, sudah pasti sering cobain berbagai merk dan tipe bulu mata palsu. Terus gimana ya kira-kira dengan Starry light eyelashes dan eye tape by Stella Lee ini? Penasaran? Simak terus review lengkapnya sampai habis hehe.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)