Review: Skin Food Chlorella Nose Clear Patch

Friday, June 21, 2013


I bought this from Skin Food at Central Park. I was really curious how it works and oh yaaa it smells really nice. I thought maybe they added fragrance? LOL.

POP BAR Jakarta

Yeay, akhirnya kesampean icip pop bar. Fyi, pop bar store is at Central Park LG Floor. Bener-bener di tikungan dan strategis, close enough to bonchon (haaa lapeeer!). Back to topic, pop bar ini adalah popsicle ice cream. Dimana popsicle itu disajikan bersama gagang kayunya hehe. 


Are you craving for this? Haaa pengen lagi. Pop Bar ini juga menyediakan berbagai pilihan menu. Mulai dari popGelato, popSorbeto, YogurtPop, Liquids dan myPop. 

Ennichisai 2013

Monday, June 10, 2013

 

Festival seni kebudayaan dan kuliner Jepang Little Tokyo Ennichisai tahun 2013 ini digelar di kawasan melawai. Tepat di seberang Blok M Plaza dan satu wilayah dengan Blok M Square. Festival tahunan ini hanya berlangsung 2 hari yaitu 25 dan 26 Mei 2013. Festival ini menyajikan berbagai makanan dan pakaian khas asal negeri Sakura.

Basically, gue bukan pecinta jejepangan. Gue ke acara ini cuma nemenin temen gue yang notabene pengen foto-foto dan menggoda gue dengen menyebut satu kata "MAKAN!". Fine, gue langsung tertarik hahahaha. Dan bener aja, dimana-mana banyak makanan. Cuma teramat sangat padat, bikin ga mood makan.

50 Things You Can Do With Vaseline


You know what? I've been addicted to vaseline! And I just knew there are many uses of it after I read some articles. And here are 50 uses of Vaseline Petroleum Jelly.



Here are the top 5 uses:
1. Put a coat on your eyelashes before you go to bed. Lots of people swear by this – and say it will make your lashes grow longer and thicker over time.

2. Put a coat of vaseline on your feet at night, cover them with socks and wake up to softer feet – every day!

3. Put vaseline on your elbows every day – they will stay soft!

4. Put Vaseline on your cuticles several times a day for softer and better looking cuticles every day.

5. Put Vaseline on chapped lips

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)