Tony Moly Tomatox Magic Massage Pack Review

Friday, December 27, 2013

Hello, I'm back with a quick review about tony moly magic massage pack. Actually I got this tester from Tony Moly a few months ago and I just remember to use it now LOL!

How To Fix Your Broken Makeup

Saturday, December 21, 2013

A month ago I read a blog about how to fix broken make up, especially for powder make up that easily broken. Dan kejadian! Beberapa hari lalu blush on ku jatoh, ga sengaja waktu abis pakai langsung jatoh gitu aja dari meja makeup ku. Hancur hati ini, soalnya belinya juga lumayan agak mahal. Ga murah-murah banget.


I just wanna cry when I saw my fave blush on dropped and shattered into pieces! Let's give it a try to fix it. Dimulai dari cari-cari artikel dan blog yang kasih tutorial lengkapnya.

Sephora Medium Shopping Bag Makeup Palette

Friday, December 20, 2013

Late post and late review! Actually, I already have this product from 6 months ago. Tapi baru dapet moodnya buat ngereview product ini sekarang dan good timing juga sih, soalnya makeup palette ini baru berani aku sentuh akhir-akhir ini aja hihihi.

Kloom Clogshop

Thursday, December 19, 2013

A month ago I went to Pondok Indah Mall and spot Kloom Clog Shop store. Ga pake basa-basi langsung aja cobain koleksi clogs nya yang super duper berwarna-warni. Ownernya ramah banget. 

(Kloom Clogs @Pondok Indah Mall)

Be Popular With B BLOG

Tuesday, December 17, 2013

Hai bloggers, menjadi eksis itu idaman semua orang. Buat apa nulis blog, aktif di social media tapi ga eksis? hihihi. Konon katanya B Blog ini bisa bikin kamu eksis dan popular loh!


Merawat Rambut Keriting

Sunday, December 15, 2013

Sebelumnya, aku kasih tau dulu ya kalau rambut aku itu keriting dan super kering. Sedih banget, padahal 4tahun yang lalu rambut aku masih sehat wal'afiat, gara-gara salah pake cat rambut nih. Rambut aku jadi super duper damage! Sampe ubanan :(


Dan kali ini aku mau ngebahas, how to take care for my curly hair! Dari sehabis keramas sampai 100% benar-benar kering dan mengeriting hehehe. ^^

Top 15 Products For My Daily Routine

Saturday, December 14, 2013

On this satnight, I have nothing to do. Poor me! My boyfi is working today and I just wanna stay at home. Blogging is the only way I can do to waste my time.

Egyptian Magic Cream

Thursday, December 12, 2013

EMC or Egyptian Magic Cream is really happening right now. Even Indonesian artist used this product to heal anything! Egyptian Magic is an all-natural skin cream made from six of nature's most powerful moisturizing and healing ingredients, which is: Olive oil, Beeswax, honey, Pollen, Royal Jelly, and propolis extract.

Egyptian Magic Cream

Perpanjang Passport Online

Saturday, December 07, 2013

Hai guys, kali ini aku mau share pengalaman nih. Ceritanya minggu lalu aku habis perpanjang paspor karena insya ALLAH bulan depan mau holiday ke luar sama my only one brother hihihi (jadi curhat). Nah karena males pake calo, akhirnya memberanikan diri buat nekat cobain perpanjang paspor online.

Fyi, perpanjang paspor secara online itu baru bisa di Jakarta Barat dan Jakarta Selatan. Definitely, aku pilih di Jakarta Barat karena emang rumah aku di sekitar Jakarta Barat juga. Caranya gampang ternyata, tinggal klik link di sini. Abis itu pilih pendaftaran personal, and then ikutin aja intruksinya dan pilih langsung kapan dan jam berapa kamu mau datang! 

Nantinya kamu bakalan dapet pdf seperti ini:

Perpanjang passport online

Early December Haul - Nature Republic

Tuesday, December 03, 2013

Hi there, I'm going to show you what I've bought in the last day of November. A month ago I spent a lot of my money without think twice! But I never regret it because I'm fairly certain with all the products I've bought incredibly useful. And this products just arrived to my office in early December ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)