Top 15 Products For My Daily Routine

Saturday, December 14, 2013

On this satnight, I have nothing to do. Poor me! My boyfi is working today and I just wanna stay at home. Blogging is the only way I can do to waste my time.


Semenjak kepergian salah seorang sahabat (girl-friend) ke luar negeri untuk lanjut kuliah di sana. Weekend makin berasa garingnya! Buat ngilangin rasa garing, melanconglah aku ke mall dan ga berasa struk belanjaan numpuk!!!! Haaaaah, pusing. Masih awal bulan tapi berasa kayak akhir bulan hahaha. (ga usah curhat Rie)

Tapi belanjaan aku kali ini beneran jadi top items yang selalu aku pake buat sehari-hari. Apa aja sih top items aku? Here are my top 15 products for my daily routine:

(for my body care)

  1. Vaseline aloe fresh spf 15 - body lotion
  2. Egyptian magic cream - pakai sebelum body lotion, untuk siku tangan & hand cream
  3. Escada Paradise (eau de parfum)
  4. Dove - silky dry (deodorant spray)

Here are my top face care products:

  1. Unbranded blusher brush
  2. NYX propel my eyes mascara
  3. NYX San Paulo Lip Cream
  4. Etude drawing my eyebrow #4
  5. Vaseline petroleum jelly
  6. Vaseline lip therapy
  7. PAC blush on - peach
  8. Maybelline clear smooth all in one
  9. Hada Labo shirojyun lotion
  10. Hada Labo shirojyun milk
  11. NYX rectratable eyeliner

Semua produk yang di atas merupakan produk yang selalu aku gunakan setiap hari. Ada yang pernah coba salah satu produk di atas ga? Let me know what you think of them and if it work well for you too ^^

Kalau kamu punya top produk sendiri, coba share ke aku juga ya. Siapa tau bisa aku icip juga hehehe.


With love,








2 comments:

  1. My top daily products:
    L'Occitane Honey Shea Butter, Nicole's Natural's body lotion, Babo Botanicals sunscreen, 100% Pure foundation, Vitamin C serum, and last but not least, 8 glasses or more of mineral/distilled water per day! :D Hehe. Itulah pamungkasnya. :p

    http://citraramya.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wih kayaknya oke2 productsnya. Aku mampir ke blog kamu deh nanti hihihi.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)