Bloom Secret Weapon Concealer Kit

Tuesday, April 08, 2014

Finally got this credit-card sized concealer kit which easily fits in my make up bag. I got this concealer kit from Luxola blogger competition! Yes I know, lucky me ~


Packagingnya beneran unik banget dan bentuknya beneran kecil dan tipis, seukuran dengan credit card. Tinggal ditarik ke arah bawah card penutup concealernya, (ada di bagian belakang concealer ini) dan keluar deh cardnya yang berisi petunjuk seperti gambar di bawah ini:



Well this concealer kit comes with 3 concealer shades (medium, deep and dark), 2 correctors (green and yellow) and an illuminator. And yes this concealer kit also come with a pretty lil brush.

left to right - up : yellow (for dark circles), concealer shade medium, concealer shade deep
left to right - down : green (for hiding blemishes), illuminiser (for highlights), concealer shade dark.
Swatches of the shades on my skin same details shades from above.

And here's the card of the tips to get the most out of this kit!


This is how I highlight and countour my face using bloom concealer kit. Illuminiser for highlights and concealer shade dark for contour.

PRO
❤ Great pigmented
❤ Last for more than 6hours
❤ Travelable

CON
❤ Only available in Luxola, you can buy by click here!
❤ For me it's quite expensive but this product is worth to buy

RATING: 5/5 ❤❤❤❤❤


With love, 

13 comments:

  1. wihhhh aku lebih suka powder kak daripada cream tapi seems nice yah ^^
    salam kenal ya kak,aku nominasiin kakak di liebster blog award
    http://angiebeautydiaries.blogspot.com/2014/04/first-liebster-awaaaarrdddd.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah aku belum pernah coba icip yg powder. Ada di blog kamu ga review concealer yg powdernya?

      Thanks dear, nanti aku reply as soon as possible ya hihihi.

      Delete
  2. Replies
    1. Thanks for the award dear! Siap, begitu ada waktu langsung aku reply yaaa :*

      Delete
  3. wuih lengkap banget warnanya, ampe ada yg warna ijo nya segala... kebetulan lagi ingin nyari yang lengkap kaya gini juga.

    thanks review nya ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya ada warna ijonya, tapi untungnya ga bikin mata jadi kayak buto iju huahahaha. Lumayan untuk nutupin jerawat kok yg ijonya hehe.

      Sama-sama dear :*

      Delete
  4. Wah aku baru tau kalo ada yg namanya Concealer Kit nih ri hahaha
    Selama ini sih belum pernah pakai kosmetik untuk keperluan countour karena ngerasa perlu belajar banyak untuk countouring XD

    keep posting dear :*

    Selamat ya yang menang kompetisi blognya :*

    misstyameyo.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yuk sama-sama belajar biar aku ada temennya hihihi. Thanks for stopping by dear :*

      Delete
  5. wah selamat yaa Ririe, asik banget deh bisa dapetin ini. :3
    lucu ya packagingnya, pigmentasi nya juga wow banget. tapi harganya.. ;_; lol

    anyway aku nominasiin kamu buat Liebster Award juga nih, bisa cek disini yaa Liebster Award :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya kayaknya harga emang menentukan segalanya hahaha. Thank you so much dear, I'll answer your post asap! *smooch* :*

      Delete
  6. Wow! Brilliant blog, great posts and beautiful proprietress! What to want more ...
    I follow you (bloglovin + GFC) and welcome to visit my blog about fashion. If you like it please follow me back :-*

    P.S.
    I show 125 DIY Easter Ideas - maybe you will find there something for yourself? :-)



    Regards,
    Katherine Unique


    ReplyDelete
  7. hi Ririe, ini aku yg kemaren ketemu di Lancome. main2 ke tempatku ya http://magnificomaquillaje.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)