Liebster Award Nomination

Sunday, August 31, 2014

Hi beauties! How are you? Well, I really enjoying this weekend at home. Because I have a lot tasks to do at office in the last few weeks. I'd read some post like this but no one tag me! So sad, NO ONE! Until one day I start googling my blog's name and I found my blog nominated for Liebster Award by Rvenohart. So excited hahahaha. Then continue with Cut Auzola AzaliaVina and Lova Adlina nominated me (again) for Liebster Award! So many thanks beautieeeesssss *smooch*


Kara Mamma Mia Goo Hara Inspired Make Up Tutorial

Saturday, August 30, 2014

Hello guys! Have you watched Kara's new MV Mamma Mia? I thought Goo Hara steals the spotlight in her new MV. My eyes are locked on Hara, she's got my attention and I don't know why.


So today I'm going to do another tutorial and this one is inspired by Goo Hara in her new MV Mamma Mia. I love the fact that this look is wearable for everyday look (without lower fake lashes, noted!).

B.liv Blackheads and Whiteheads Free In 14 Days

Monday, August 25, 2014

About 2 weeks ago I've received a package from Malaysia. This is the first time I got sponsored from abroad LOL! And I guess that I'll receive the package around 2 weeks, but in fact I received the package not more than 24 hours after they informed me that they already sent the package. It's a WOW! Amazing right?


B.liv by Cellnique introduced in 2006 as the world's first beauty salon-formulated blackhead and whitehead remover gel. This sebum gel extracts white (and blackheads with ease) without the need to painfully squeeze. 

Cari Tahu Budget Pernikahan Impian Kamu

Sunday, August 24, 2014

Hmmm tunggu dulu, jangan sampai kalian salah mengartikan postingan kali ini ya. Please jangan bilang kalau aku terlihat seperti ‘kebelet nikah’ LOL! Yaaa, umur sudah 24 tahun jadi wajar dong kalau sudah memikirkan hal-hal yang berbau pesta pernikahan. Nah tapi agak bingung juga ya mau mulai dari mana?


Everyday with Simply Stay by Mustika Ratu

Saturday, August 16, 2014

Hello everyobe! Jumpa lagi, jumpa Riri kembaliiii cilukba hahaha. Senangnya dapat paketan dari Bblog yang disponsori langsung oleh Mustika Ratu. Dalam bayanganku, produknya ga akan sebesar ini. Ternyata lumayan besar dan super lengkap paket Simply Stay by Mustika Ratu ini.


Packaging Simply Stay ini wah banget, dengan taglinenya Soft | Moist | Long Last (lembut | lembab | tahan lama). Dan tertera nama Puteri Indonesia 2014, Elvira Devinamira di packagingnya. Pastinya produk ini adalah produk kecantikan yang digunakan oleh Puteri Indonesia. Rasanya girang banget bisa icip produk yang memang merupakan produk kecantikannya Puteri Indonesia *oke fine berasa princess sehari* hahaha.

Maybelline Clear Smooth BB Silk Poreles White 04 Honey

Sunday, August 10, 2014

Hello beauties, it's time for a review! For your informations, I've been using Maybelline Clear Smooth All in One Shine Free Cake Powder: 03 Natural, for more than 2 years and now I decided to change my old face powder (since I'm running out of it) into the new one. But still using the same brand! You know what, Maybelline's face powder is the only that really match my skin, not only because of my skin conditions but also my skin tone!



So I decided to change my powder into Clear Smooth BB Silk Poreles White. It's available in 4 shades: 01 Light, 03 Natural, 04 Honey, 05 Sand Beige. The shade that I picked is 04 Honey! I absolutely in love with the reflective purple compact packaging. I'm pretty sure that every women will be attracted to the packaging!

Sistar Bora "Touch My Body" Cat Eye Makeup Tutorial

Thursday, August 07, 2014

Helloooo, belakangan ini aku lagi seneng banget dengerin lagunya Sistar yang Touch My Body nih. Dancenya super aneh sih, tapi entah kenapa eyecatchy hahaha. Dan lagunya selalu terngiang-ngiang *sambil nepok-nepok pantat boneka*.


Nah gara-gara keseringan liat MV Sistar, aku jadi kepo sama si cantik Bora. Dia selalu looks fresh dan setelah makin fokus ternyata dia makeupnya simple but kece gitu. Alhasil aku iseng-iseng aja bikin tutorial untuk eye makeupnya hehehehe

Korean Gradient Lips Tutorial

Tuesday, August 05, 2014

Gradient lips memang sedang menjadi a huge trend in Asia. Buat yang suka tampil ala ulzzang atau suka memperhatikan Korean Makeup style pasti tahu gradient lips itu apa. Gradient lips memang membuat tampilan kita menjadi lebih fresh dan girly, terlebih pada bibir.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)