Wet n Wild Stoplight Red is A Perfect True Red

Saturday, January 17, 2015

"Loving him was red ... re e e ed ..." I adore red color so much and I guess it's true if I love everything about red after Taylor Swift debuted her new album, RED. I just realized that I never wear red lipstick, I mean a perfect true red lipstick, it because I don't have it! Well, you know I have to buy it and please do not stop me *wink*

Wet n Wild Megalast Lipstick in Stoplight Red review

First of all, I start googling it to find all lipstick brand reviews. Everything looks eyecatchy in my eyes. But, I need to keep it on budget since payday is a long way to go and I finally found my treasure. The best lipstick brand I've ever found. Under IDR 60K and I only found a few negative reviews about it. Here it is, Wet n Wild Megalast Lipstick in Stoplight Red / Feu Rouge - 911D.


Wet n Wild megalast lipstick in Stoplight Red swatch and review

The packaging was made of a black acrylic with a transparant plastic cap on it. Just a normal packaging, nothing impressed~

Wet n Wild Megalast Lipstick in Stoplight Red review

If I'm not mistaken, it comes in 25 different shades. (Please correct me if I'm wrong!) And here's the swatch on my hand:

Wet n Wild Megalast Lipstick in Stoplight Red review

I have very very sensitive lips! It can chapped and dry easily. I need to apply lipbalm before I use any lipstick. But this lipstick can stay for more than 6 hours on my lips, even after I eat my lunch and drink water, it still left a clear stain on my lips.

Wet n Wild Megalast Lipstick in Stoplight Red review

wet n wild megalast lipstick stoplight red selfie
Hi, it's me in a perfect true red lips

I can smell just a lil bit creamy scent but it goes away right after I applied it on my lips. It extremely pigmented with a medium matte, what I mean is this lipstick gives you either a not-really-matte or not-really-glossy as the result, what should I explain it to you? I'm a bit confused hahaha. It can also covering my dark lips!

wet n wild megalast lipstick in wine room
The cap is easily broke, it was my previous wet n wild megalast lipstick in wine room

What I hate the most is their packaging! Their transparant cap is easily broke, so you have to be careful when you put it on your makeup pouch. And lipstick can fall off of the packaging, please be careful while you turn up dan down your lipstick.

Ingredients:

Ozokerite, Pentaerythrityl Tetrastearate, Propytheptyl Caprylate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Mineral Oil, Myristyl Lactate, Bis Diglyceryl Polyacyladipate 2, VP/Elcosene Copolymer, Myristate, Dimethicone Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Caprylic/Capric Triglyceride, Neopentyl Glycol, Diethylhexanoate, Polysilicone 6, Cholesteryl Hydroxystearate, BHT, Propylparaben, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer, Silica, Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer, Sorbitan Sesquioleate, Tocopheryl Acetate, Allantoin (Comfrey Root), Retinyl Palmitate, Squalane, Ubiquinone, Sodium Hyaluronate, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides ( CI 77491, CI 77492, CI 77499), Red 7 Lake (CI 15850), Red 6 (CI 15850), Red 28 (CI 45410), Red 30 (CI 73360), Yellow 6 (CL 15985), Blue 1 Lake (CI 42090), Yellow 5 (CI 11680)

PRO

❤ Highly pigmented
❤ Affordable price, under Rp. 60.000 (available in Tokopedia)
❤ Last for more than 6 hours
❤ Good formulations
❤ Doesn't make my lips dry
❤ Good coverage
❤ Available in 25 shades

CON

❤ Nothing impressed by the packaging
❤ The lipstick cover/cap easily broke
❤ Limited shades in Indonesia

RATING 

4/5 ❤❤❤❤



beauty blogger indonesia - sweetlikeapeach.com by ririe prameswari

♥♥♥♥♥♥

If you have any question please don't hesitate to ask me on http://ask.fm/Ririeprams
Jangan ragu untuk bertanya ke : http://ask.fm/Ririeprams

12 comments:

  1. Sumpah, bagus, cakep eh dibibir ..Mupeng jadinya .. ^^ Tapi itu tutupnya kok ga berkualitas ya :( Sayang banget liat packagingnya .. http://www.misskarlina.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya bagian tutupnya kurang kuat, gampang pecah dan warna lipsitck sering nempel ditutupnya. Jadi harus rajin-rajin dibersihin.

      Dengan harga yang murah dan kualitas nggak abal-abal, kayaknya bakalan aku abaikan aja sih masalah tutup lipstik yang gampang pecah itu huahahhaha

      Delete
  2. Waiyaaa g baca sampe bawah belinya ditokopedia 😁😁😁
    Mluncur ahhh..dari kemaren soalnya banyak banget yg review lisptik merek ini ^^
    Makasihhh yaaaa 😘😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya, lagi banyak banget yang review brand ini. Dan entah mengapa aku juga lagi pengen banget nyari lipstick warna merah dan ketemu deh shade ini hehehe

      Delete
  3. warna merahnya cakeepp :3 cocok bgt di kamu rie <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini kalo kamu yang pake langsung kebayang deh stunningnya kayak gimana. Thanks for stopping by cantik :*

      Delete
  4. hai salam kenal yah mbak riri ^_^

    suka banget sama review-an kamu, kebetulan dari kmaren nyari lipstick warna merah seperti ini tp bingung yang bagus yg mana. sempet tergoda sih pas awal bacanya tp liat yg trakhir itu lho kalo tutupnya ringkih membuat aku jd mikir dua kali. :(
    secara aku orgnya ceroboh, takutnya pas lg buru2 atau gimana gitu eeeh malah jatoh alhasil malah jd pecah. (takutnya)

    btw, if you don't mind, please kindly follow me ^_^
    harhillsbeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya tutupnya ringkih, tapi kamu bisa pindahin ke lips organizer trus kamu mix up sama shade lainnya juga kok *as a suggestion doang sih* hahaha.

      Soalnya kalo dibandingin sama kepuasaan batinnya setelah pakai lipstick ini, ga akan nyesel walaupun packagingnya ringkih hahahaha.

      Followed! :)

      Delete
  5. wnw memang lagi hits yaa, soalnya terjangkau dan awet
    aku udah punya 3 tapi bingung mana yg mau dicoba duluan hehe
    stoplight red warnanya bagus juga ya, beneran true red
    sayangnya lipstick ini ringkih yaah, harus ati-ati bawanya :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Desty,

      Iya bener, terjangkau dan shadesnya tuh banyak banget jadi pengen icip semua. Ngomong-ngomong kamu punya 3 shades apa aja tuh? hahaha bisikin dong ke aku :p

      Delete
  6. Astagaaa riri itu warnanya cakep banget di bibir kamu! Ayo segera cover girls day - something hahahaa

    misstyameyo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohemjey, agak sulit ya requestnya. Koreannya susah hahaha >.<

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)