Wet n Wild Ultimate Brow Kit in Ash Brown Review

Sunday, January 04, 2015

Well, I'm not in a good mood today but somehow I really wanna share something on my blog. I'm pretty sure that most women in this world have the same problem with me, ugly sparse eyebrow. I need to define my eyebrow by fill it everyday and sometimes I'm scared to wash my face while wudu because I'm too lazy to retouch my eyebrow *forgive me ya ALLAH* And the worst moment came, my fave eyebrow pencil finally run out, so sad. 

Wet n Wild Ultimate Brow Kit

2 weeks ago, my office hold an event for christmas and I got Wet n Wild Ultimate Brow Kit as a gift from my secret santa. I though that it will be difficult to use because I'm unusual with this type of product. But who knows? Right now, I always use this product for my daily makeup.

Wet n Wild Ultimate Brow Kit

Wet n Wild Ultimate Brow Kit in Ash Brown comes in an exclusive silver handy compact which includes small applicator or eyebrow brush, tweezer, brow wax and 2 brow powders (brown and black). It also has a mirror, just slide it out on the backside of its packaging.

Wet n Wild Ultimate Brow Kit
Wet n Wild Ultimate Brow Kit
Wet n Wild Ultimate Brow Kit

Price:

How to use:
1. You can use tweezer to remove any stray hairs from above or below your eyebrow.
2. Use the small applicator (brow brush) to define your eyes by fill it with one or both brow powders to mach your hair color.
3. Apply brow wax in an upward direction to keep the brows in place and color last longer.

Wet n Wild Ultimate Brow Kit

I'm no longer afraid to wash my face while I was doing wudhu before sholat, because it shows up like what the product's claimed. This product can keep my brows in place and the color last for more than 6 hours.

Selfie with Wet n Wild Ultimate Brow Kit

I'm quite satisfied with this product, it also fit in my small makeup pouch. So functional and really useful for my daily makeup.

------------------------

PRO:

♥ Comes in an exclusive silver handy compact
♥ Really functional
♥ Includes tweezers, mirror, brow brush (applicator), 2 brow powders, brow wax.
♥ Affordable price
♥ Available in Tokopedia
♥ Last for more than 6 hours
♥ No need to retouch after wudu

CON:

♥ Nothing~

RATING: 

5/5 ♥♥♥♥♥
------------------------

With love,
Ririe Prameswari

♥♥♥♥♥♥

If you have any question please don't hesitate to ask me on http://ask.fm/Ririeprams
Jangan ragu untuk bertanya ke : http://ask.fm/Ririeprams

18 comments:

  1. Aku juga pakai macam begini yang elf browkit, yah cuman kalo gak moody enakan pakai yang mascara brow, sret sret selesai. Hhaha


    Btw main ke blog daku yh

    http://bit.ly/MencerahkanKulitAlami

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya sih bener juga, tergantung moodnya hahaha. Tapi aku kalo pake mascara brow ga pede kalau ga aku shaping dulu hahaha

      Delete
  2. warnanya natural ..
    pengen sih coba2 pake eyebrow mcm gini cuman repot aja. haha
    thanks for the review :)

    http://fashionismylife96.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya, kalau ketebalan tinggal di blend pakai aplikatornya aja dari bagian ujung belakang ke ujung depan hehe.

      Hope you find this post useful ya :)

      Delete
  3. kamu gambarnya eyebrow cakep bgt rie >_<
    cuman dia lebih ke item ato abu2 yah, aku lebih suka coklat XD

    VISIT MY BLOG, SINTAS~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahhh ini masih suka berantakan tauuuk. Malah kadang kanan sama kiri beda haha. Ini ada dua warna kok dalam satu set, yang black sama brown. Cuma untuk gambar, aku memang hanya pakai yang warna coklat hehe :)

      Delete
  4. Asiiikk yang pake Wet n Wild Eyebrow kit, berarti sugest gue buat secret santa lo itu cocok ya ri XD

    ReplyDelete
  5. nice kata" forgive Ya Allah... me too... salam kenal yah ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe, thanks for stopping by dan salam kenal juga :)

      Delete
  6. Cakeeepp banget Ririe, tp ku rasa klo aq harus telaten2 gambar alis pake product begini.. ^^
    Follow back -----http://misskarlina.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks for stopping by dear! Iya bener, aku butuh waktu lebih dari 5 menit untuk gambar alis hahaha :p

      Delete
  7. Replies
    1. Ayo beli beli beli *bukan sales wet n wild* hahaahha

      Delete
  8. neat packaging ya. Kayaknya gampang dibawa kemana-mana ^ ^

    elnienesia.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyaaa, selalu aku bawa tiap hari loh. Kemana pun aku pergi, selalu ngintil di tas makeupku yang kecil itu haha

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)