#Unboxing Mystery Box from #BeautyBoundAsia

Wednesday, October 14, 2015

Hi guys, it has been announced that I'm one of 30 Beauty Bound Asia national finalists. And I'd like to thank all of your support, sampai aku bisa jadi national semi-finalist Beauty Bound Asia.

ririe prameswari beauty blogger & vlogger Indonesia at BeautyBoundAsia

Dari acara ini aku dapet banyak banget ilmu yang sebelumnya aku bener-bener buta sama sekali. Dan mungkin suatu saat nanti aku juga bisa share ke kalian kok, if you are interest to start your youtube channel.


ririe prameswari beauty blogger & vlogger Indonesia at BeautyBoundAsia

Untuk tantangan berikutnya, 30 finalist diberikan mystery box *lagi* untuk di #unboxing dan share what we thought about it in a video. Mau tau apa aja isi dari mystery box yang aku bawa pulang? Langsung simak aja videonya!


So here's the detail products of BBA mystery box:
  1. SK-II Stempower Eye Cream
  2. SK-II Whitening Power Spots Specialist
  3. SK-II R.N.A Power Essence
  4. SK-II Cellumination Aura Essence
  5. SK-II R.N.A Power
  6. SK-II Auractivator CC Cream

SK-II skincare review for beauty blogger & vlogger Indonesia at BeautyBoundAsia

The journey is challenging, and from this event I learned a lot and finally found my passion. For me it isn't a competition because I can't competing with others, I'm competing with my self. It isn't about winning or losing, it's about having fun.

ririeprams logo
facebook  |  twitter  |  instagram  |  pinterest
ask me on ask.fm/ririeprams

2 comments:

  1. ka ririe boleh lempar-lempar ke sini skii nya kalau kebanyakan stok hahaha (っ˘з˘)っ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh nih aku lempar bungkusnya aja ya haahahahah *jahat* :p

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)